Drie keer Goud met Ster

Drie keer Goud met Ster voor Nijland BV

Op de Slavakto in Utrecht heeft Nijland BV uit Goor drie keer Goud met Ster gewonnen met hun gegrilde producten.
Slavakto is de enige echte vakbeurs voor de vlees- en vleeswarenbranche Nederland. Dit evenement wordt driejaarlijks georganiseerd. Naast een beurs voor de vakmensen uit de vleessector is er een internationale vakwedstrijd waarbij deelnemers hun producten laten keuren door een onafhankelijke vakjury.De jury beoordeeld de producten onder andere op het uiterlijk, kleur en versheid maar vooral op de geur en de smaak. 
De  3 gegrilde producten van Nijland scoorden alle 3 het maximale aantal punten waardoor de jury het predicaat “Goud met Ster”  toekende.
Onze gegrilde hotwings, borrelsticks en Kentucky wings worden op traditionele wijze gekruid en gegrild waarbij we de kruidenmelanges zelf samenstellen en het gril proces nauwkeurig in de gaten houden.
Wij leveren deze producten in consumenten verpakkingen onder beschermde atmosfeer. Naar wens geëtiketteerd of zonder etiket. Voor winkels met een eigen grill afdeling zijn onze producten ook in bulk verpakkingen onder beschermde atmosfeer verkrijgbaar.